HOME » OVER ONS

Over ons

  • Hoofdvestiging in Weert
  • Actief in Nederland-België-Duitsland
  • 30 jaar  plus ervaring
  • 25 zeer flexibele medewerkers
  • 10 technische buitendienst medewerkers
  • Enorme  ready to use voorraad
  • Kennis van “veilig” water
  • VCA

Over ons

Tankgigant

Tankgigant Water BV heeft haar hoofdvestiging in Weert. Hier zijn ca 25 medewerkers dagelijks bezig met de verhuur van tijdelijke water en afvalwater systemen. Op kantoor de adviseurs en de projectbegeleiding In de werkplaats de werkvoorbereider – beladers – tankreiniging – productontwikkelaars en op de weg ons team van buitendienst monteurs. Het gehele bedrijf is gefocust op snel handelen en kwaliteit leveren. Het kan niet, proberen we eigenlijk nooit te zeggen.

Dutch Water Group

Tankgigant Water BV is onderdeel van de Dutch Water Group. Dit is een verzameling van bedrijven in de watertechniek, met de hoofdvestiging in Weert. Wij zijn voornamelijk operationeel in Nederland, België en Duitsland. Onze bedrijven bieden innovatieve en duurzame oplossingen voor tijdelijke watertechniek, wateropslag, watertransport en watermanagement.

Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun watergerelateerde uitdagingen.

Tankgigant

30+ jaren ervaring

Uw partner in water- en afvalwatervoorziening

Onze contactpersonen

Tankgigant Water BV

Door de zeer flexibele opstelling van ons personeel zijn we in staat razend snel te leveren. De producten die we inzetten, staan in grote aantallen ready-to-use. We kunnen een 10 tal medewerkers buiten inzetten en beschikken over voldoende transportmiddelen om snel te kunnen handelen.

Er is ook altijd iemand vrij om direct een spoedklus te kunnen uitvoeren. We hebben naast kennis van apparatuur ook kennis van water en “veilig” water. Dit kunnen middels tankwagens welke dagelijks door ons werkgebied ( Nederland – België en Duitsland) rijden om alle systemen tijdig bij te vullen of te ledigen. We zijn trots op onze oerdegelijke apparatuur onze zeer kundige watermonteurs en weten dat het gewoon moet werken op locatie zonder omkijken door de klant. Tankgigant groeit hard omdat we goed zijn in wat we doen en zouden u hier graag kennis mee laten maken.

Uw betrouwbare partner

Bart Ansems

Bart Ansems
Directeur

Natasja Mathijssen
Natasja Mathijssen
Directie-secretaresse, Office Manager
Monique Hoeben

Monique Hoeben
Sales Manager

Nico Poweleit

Nico Poweleit
Sales Duitsland – Nederland – Belgie

Operations Manager
Joris Ansems
Operations Manager
Angelique Smeets
Angelique Smeets
Klantenservice – Vloeistofniveau beheer
Eddy Kluitmans
Eddy Kluitmans
Productieleider binnen- en buitendienst
Wouter Ansems
Wouter Ansems
Inkoop manager

30+ jaren ervaring

Uw partner in water- en afvalwatervoorziening

Oplossingen

Geen riolering of waternet, Tankgigant regelt hét

Snel een tijdelijke voorziening aanleggen, voor schoonwater aanvoer of vuilwater afvoer, tankgigant regelt het in een oogwenk.

Onze oplossingen

Tankgigant is gespecialiseerd in het aanleveren van schoonwater met behulp van tankwagens. Hierbij staat de kwaliteit van het water altijd centraal. We werken uitsluitend met gecertificeerde drinkwaterbedrijven en leveren water dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. We zorgen er ook voor dat onze tankwagens regelmatig worden gekeurd om de kwaliteit van het water te waarborgen. Of het nu gaat om drinkwater voor evenementen of voor de industrie, wij zorgen voor een betrouwbare en veilige aanvoer van schoonwater.

Bekijk ons aanbod

Een professionele aanleg van een tijdelijk afvalwatersysteem is van cruciaal belang om veilige en hygiënische omstandigheden te waarborgen. Tankgigant heeft de expertise en ervaring om op een efficiënte en effectieve manier een tijdelijk afvalwatersysteem aan te leggen en te onderhouden voor bijvoorbeeld evenementen, bouwplaatsen of tijdelijke huisvesting. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en technologieën, kunnen wij de kwaliteit van het systeem waarborgen en ervoor zorgen dat het systeem voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Met ons full-service programma nemen wij alle zorgen uit handen en garanderen wij een veilige en betrouwbare afvalwateroplossing voor iedere situatie.

Bekijk ons aanbod

Bij Tankgigant bieden we niet alleen tijdelijke opslagoplossingen voor afvalwater, maar ook afvoermogelijkheden via onze tankwagens. Onze wagens rijden dagelijks door ons werkgebied, waardoor we snel kunnen handelen en op locatie het afvalwater kunnen afvoeren. Zo ontzorgen we onze klanten en zorgen we voor een efficiënte en snelle oplossing voor de afvoer van afvalwater.

Bekijk ons aanbod

Een schoonwatersysteem aan laten leggen door Tankgigant heeft vele voordelen. Onze systemen zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en voldoen aan de strenge kiwa-eisen en normen. Door het gebruik van onze systemen en watetanks bent u verzekerd van een veilige en schone watervoorziening. Bovendien kunnen wij door onze ervaring en expertise u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsprocessen zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit van uw water.

Bekijk ons aanbod

Onze kunststof watertanks bij Tankgigant zijn de perfecte keuze voor de opslag van schoonwater. Onze watertanks zijn licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor tijdelijke opslag. Bovendien zijn onze watertanks zeer betrouwbaar en hebben ze zichzelf bewezen in de praktijk, dankzij jarenlange ervaring en expertise in de branche. Wij ontwikkelen onze producten zelf en hebben ze zeer degelijk vormgegeven, zodat ze bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en intensief gebruik. Watertank huren; kies voor de kunststof watertanks van Tankgigant voor een efficiënte en duurzame oplossing die aan uw eisen voldoet.

Bekijk ons aanbod