HOME » MEDEWERKER KLANTENSERVICE EN ADMINISTRATIE (24 UUR)

Monteur Buitendienst

Kom jij ons team versterken? Zie onderstaande vacature.

Vacature: Monteur Buitendienst

Bedrijfsprofiel:

Tankgigant is een toonaangevend bedrijf in de sector van tijdelijke watervoorziening. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten voor de verzorging van schoonwater en afvalwater op locatie, zoals op bouwplaatsen, voor industrie en op evenementen. Wij produceren onze watertanks zelf en hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van complete (tijdelijke)watersystemen.

Functieomschrijving:

Tankgigant zoekt een Monteur Buitendienst om ons team te versterken. Als Monteur Buitendienst ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van onze watersystemen op locatie bij onze klanten. Je werkt op verschillende locaties in Nederland, Duitsland en België. Je werkt samen met een team van ervaren professionals en zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent een echte teamplayer met een flinke dosis zelfredzaamheid.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Installatie van watersystemen op locatie bij klanten.
 • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan watersystemen.
 • Repareren van watersystemen op locatie bij klanten.
 • Samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf om te zorgen voor het beste resultaat.
 • Werken in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften en -procedures van Tankgigant.

Functie-eisen:

 • In het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs BE, C & CE is een pré).
 • Een echte teamplayer die ook zelfstandig kan werken.
 • Affiniteit met techniek.
 • Geen ervaring in de watertechniek is geen probleem, wij leiden je intern op tot de beste watertechniek professional van Nederland!

Wat bieden wij:

 • Tankgigant biedt een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Je komt te werken in een professionele en dynamische omgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris tussen de € 2500 en € 3500 netto per maand
 • 24 vakantiedagen
 • Een goede pensioenregeling.
 • Persoonlijke groei vinden wij belangrijk, daarom bieden wij diverse cursussen en certificaten om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Een leuke baan binnen een echt familiebedrijf waar respect en inzet voor het collectieve belang centraal staan.

Solliciteren:


Herken jij jezelf in het profiel van Monteur Buitendienst bij Tankgigant? Stuur dan je CV naar secretariaat@tankgigant.nl en wie weet wordt jij wel de beste watertechniek specialist van Nederland! Je kunt ons ook altijd even bellen (0495-749 020) of appen (Whatsapp –> 06 123 784 80)  voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de Tankgigant familie!

30+ jaren ervaring

Uw partner in water- en afvalwatervoorziening

Oplossingen

Geen riolering of waternet, Tankgigant regelt hét

Snel een tijdelijke voorziening aanleggen, voor schoonwater aanvoer of vuilwater afvoer, tankgigant regelt het in een oogwenk.

Onze oplossingen

Tankgigant is gespecialiseerd in het aanleveren van schoonwater met behulp van tankwagens. Hierbij staat de kwaliteit van het water altijd centraal. We werken uitsluitend met gecertificeerde drinkwaterbedrijven en leveren water dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. We zorgen er ook voor dat onze tankwagens regelmatig worden gekeurd om de kwaliteit van het water te waarborgen. Of het nu gaat om drinkwater voor evenementen of voor de industrie, wij zorgen voor een betrouwbare en veilige aanvoer van schoonwater.

Bekijk ons aanbod

Een professionele aanleg van een tijdelijk afvalwatersysteem is van cruciaal belang om veilige en hygiënische omstandigheden te waarborgen. Tankgigant heeft de expertise en ervaring om op een efficiënte en effectieve manier een tijdelijk afvalwatersysteem aan te leggen en te onderhouden voor bijvoorbeeld evenementen, bouwplaatsen of tijdelijke huisvesting. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en technologieën, kunnen wij de kwaliteit van het systeem waarborgen en ervoor zorgen dat het systeem voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Met ons full-service programma nemen wij alle zorgen uit handen en garanderen wij een veilige en betrouwbare afvalwateroplossing voor iedere situatie.

Bekijk ons aanbod

Bij Tankgigant bieden we niet alleen tijdelijke opslagoplossingen voor afvalwater, maar ook afvoermogelijkheden via onze tankwagens. Onze wagens rijden dagelijks door ons werkgebied, waardoor we snel kunnen handelen en op locatie het afvalwater kunnen afvoeren. Zo ontzorgen we onze klanten en zorgen we voor een efficiënte en snelle oplossing voor de afvoer van afvalwater.

Bekijk ons aanbod

Een schoonwatersysteem aan laten leggen door Tankgigant heeft vele voordelen. Onze systemen zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en voldoen aan de strenge kiwa-eisen en normen. Door het gebruik van onze systemen en watetanks bent u verzekerd van een veilige en schone watervoorziening. Bovendien kunnen wij door onze ervaring en expertise u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsprocessen zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit van uw water.

Bekijk ons aanbod

Onze kunststof watertanks bij Tankgigant zijn de perfecte keuze voor de opslag van schoonwater. Onze watertanks zijn licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor tijdelijke opslag. Bovendien zijn onze watertanks zeer betrouwbaar en hebben ze zichzelf bewezen in de praktijk, dankzij jarenlange ervaring en expertise in de branche. Wij ontwikkelen onze producten zelf en hebben ze zeer degelijk vormgegeven, zodat ze bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en intensief gebruik. Watertank huren; kies voor de kunststof watertanks van Tankgigant voor een efficiënte en duurzame oplossing die aan uw eisen voldoet.

Bekijk ons aanbod