HOME » MEDEWERKER KLANTENSERVICE EN ADMINISTRATIE (24 UUR)

Medewerker klantenservice en administratie (24 uur)

Kom jij ons team versterken? Zie onderstaande vacature.

Functie: Medewerker klantenservice & administratie (24 uur)

Locatie: Weert, Nederland

Tankgigant, dé specialist in tijdelijke watervoorziening, is op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte medewerker Klantenservice en Administratie voor ons hoofdkantoor in Weert. Ben jij de communicatieve topper die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Als Medewerker Klantenservice en Administratie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, monteurs en chauffeurs. In deze veelzijdige parttime functie (24 uur per week) ondersteun je onze klanten telefonisch en voer je diverse administratieve taken uit. Je werkt nauw samen met collega’s om een optimale dienstverlening te garanderen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Klanten telefonisch te woord staan en helpen met vragen of problemen
 • Fungeren als aanspreekpunt voor monteurs en chauffeurs
 • Bewaken van onze systemen bij klanten op afstand
 • Klanten ondersteunen bij storingen of calamiteiten
 • Uitvoeren van diverse administratieve taken

Functie-eisen:

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Klantgericht en oplossingsgericht denken
 • Ervaring met klantenservice en/of administratie is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij:

 • Een afwisselende parttime functie binnen een groeiend en dynamisch bedrijf
 • Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en collegiale werksfeer
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Ben jij de medewerker Klantenservice en Administratie die wij zoeken? Stuur dan je CV naar secretariaat@tankgigant.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

30+ jaren ervaring

Uw partner in water- en afvalwatervoorziening

Oplossingen

Geen riolering of waternet, Tankgigant regelt hét

Snel een tijdelijke voorziening aanleggen, voor schoonwater aanvoer of vuilwater afvoer, tankgigant regelt het in een oogwenk.

Onze oplossingen

Tankgigant is gespecialiseerd in het aanleveren van schoonwater met behulp van tankwagens. Hierbij staat de kwaliteit van het water altijd centraal. We werken uitsluitend met gecertificeerde drinkwaterbedrijven en leveren water dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. We zorgen er ook voor dat onze tankwagens regelmatig worden gekeurd om de kwaliteit van het water te waarborgen. Of het nu gaat om drinkwater voor evenementen of voor de industrie, wij zorgen voor een betrouwbare en veilige aanvoer van schoonwater.

Bekijk ons aanbod

Een professionele aanleg van een tijdelijk afvalwatersysteem is van cruciaal belang om veilige en hygiënische omstandigheden te waarborgen. Tankgigant heeft de expertise en ervaring om op een efficiënte en effectieve manier een tijdelijk afvalwatersysteem aan te leggen en te onderhouden voor bijvoorbeeld evenementen, bouwplaatsen of tijdelijke huisvesting. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en technologieën, kunnen wij de kwaliteit van het systeem waarborgen en ervoor zorgen dat het systeem voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Met ons full-service programma nemen wij alle zorgen uit handen en garanderen wij een veilige en betrouwbare afvalwateroplossing voor iedere situatie.

Bekijk ons aanbod

Bij Tankgigant bieden we niet alleen tijdelijke opslagoplossingen voor afvalwater, maar ook afvoermogelijkheden via onze tankwagens. Onze wagens rijden dagelijks door ons werkgebied, waardoor we snel kunnen handelen en op locatie het afvalwater kunnen afvoeren. Zo ontzorgen we onze klanten en zorgen we voor een efficiënte en snelle oplossing voor de afvoer van afvalwater.

Bekijk ons aanbod

Een schoonwatersysteem aan laten leggen door Tankgigant heeft vele voordelen. Onze systemen zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en voldoen aan de strenge kiwa-eisen en normen. Door het gebruik van onze systemen en watetanks bent u verzekerd van een veilige en schone watervoorziening. Bovendien kunnen wij door onze ervaring en expertise u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsprocessen zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit van uw water.

Bekijk ons aanbod

Onze kunststof watertanks bij Tankgigant zijn de perfecte keuze voor de opslag van schoonwater. Onze watertanks zijn licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor tijdelijke opslag. Bovendien zijn onze watertanks zeer betrouwbaar en hebben ze zichzelf bewezen in de praktijk, dankzij jarenlange ervaring en expertise in de branche. Wij ontwikkelen onze producten zelf en hebben ze zeer degelijk vormgegeven, zodat ze bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en intensief gebruik. Watertank huren; kies voor de kunststof watertanks van Tankgigant voor een efficiënte en duurzame oplossing die aan uw eisen voldoet.

Bekijk ons aanbod